Home (NL)

Hij lijkt op een boom die aan de oever van een beek staat. Wanneer het jaargetijde ervoor aanbreekt, draagt hij volop vrucht en zijn bladeren verwelken niet. Alles wat deze mens onderneemt, is een succes.

Psalm 1: 3

Missie

Kwaliteitsonderwijs is als een “stroom”die voedingsstoffen levert, wat de mens in staat stelt om te groeien, hun karakter op te bouwen, een boom des levens te worden en vervolgens bijdraagt aan hun sterke punten om zodoende een zegen te zijn voor anderen. We hopen niet alleen kennis en vaardigheden aan studenten bij te brengen, maar ook een vriendschap met hen op te bouwen, met hen te delen, samen de wereld te verkennen en te genieten van het leerplezier.  Daarom zijn wij een voorstander van het lesgeven in kleine groepen en bieden we op maat gemaakte en adequate cursussen voor elke student en krijgen onze studenten meer aandacht.

We willen onze studenten graag in een deel van hun leven begeleiden en hen een positieve invloed geven.


Wie ben ik?

Mijn naam is Wingyu Man en ik kom uit Hong Kong. Aan de Chinese University of Hong Kong heb ik mijn Master of Arts diploma behaald met de specialisatie in het onderwijzen van Mandarijn. Verder bezit ik een post-bachelordiploma in Onderwijs aan de Education University of Hong Kong en een bachelordiploma in Chinese taal aan de Lingnan University in Hong Kong.  

10 jaar lang heb ik als docent lessen gegeven in Chinees en muziek op een basisschool in Hong Kong, waarvan ik 6 jaar als hoofddocent Chinees werkzaam was.  In 2013 ben ik naar Nederland verhuisd en gaf ik privé muzieklessen en Chinese taallessen aan zowel volwassenen als kinderen.  In 2020 richtte ik “Tree Of Life Education” op om een grotere ​​platform te kunnen bieden voor het leren van de Chinese taal en muziek.

 Ik kijk er naar uit om samen met u en uw kinderen op een plezierige wijze te leren.


Chinese Lessen

Leuke Chinese les voor kinderen 

CursusTijdPlaatsAantal leerlingenPrijs
N1 Kantonees traditionele Chinese karakters Elementaire klasElke zaterdag 09:00-10:00CulturA & Zo  Dorpsstraat 7, 2631 CR, Nootdorp8* 260 euro per seizoen
N2 Kantonees traditionele Chinees karakters 
Gevorderde klas
Elke zaterdag 10:15-11:45CulturA & Zo  Dorpsstraat 7, 2631 CR, Nootdorp8* 270 euro per seizoen
* één seizoen bestaat uit drie maanden

Leuke Chinese les voor kinderen (individuele lessen)

EUR 40  per 60 minuten, reiskosten niet inbegrepen

Online Kantonees Traditioneel Chinees les voor volwassenen (individuele lessen)

EUR 60  per 90 minuten, reiskosten niet inbegrepen


Piano lessen
(individuele lessen)

27 Euro voor 30 minuten

37 Euro voor 45 minuten

47 Euro voor 60 minuten

(reiskosten niet inbegrepen)


Contact met ons

KvK nummer: 80074448

Copyright © Tree Of Life Education